دانلود پروپوزال آماده مطالعه ای بر رابطه میان مولفه های اقلام تعهدی و هزینه معامله سهام

سود دارای دو مولفه نقدی و تعهدی است. این دو مولفه می توانند قابلیت پیش بینی سود آتی شرکت ها تا حد چشم گیری افزایش دهند. تاکید این پروپوزال بیشتر بر مولفه های اقلام تعهدی بوده که در ادامه به شرح مختصری از آن می پردازیم.

اقلام تعهدی، درآمدهای کسب شده و هزینه های متحمل شده ای هستند که بر صورت درآمد، تاثیری کلی دارند. همچنین اینها بر ترازنامه یا صورت وضعیت مالی، که نشان دهنده بدهی ها و دارایی های غیرنقدی استفاده شده در حسابداری مبتنی بر اقلام تعهدی است، تاثیر دارد. این حساب ها از جمله شامل حساب های پرداختنی، حساب های دریافتنی، سرقفلی، بدهی های مالیاتی آتی و مخارج بهره آینده می باشند. استفاده از حساب های تعهدی به میزان هنگفتی حجم اطلاعات درون صورت های حسابداری را افزایش داده است. قبل از استفاده از اقلام تعهدی، حسابداران تنها معاملات نقدی را برروی این صورت های حسابداری ثبت می کردند. اما، معاملات نقدی اطلاعات در مورد فعالیت های تجاری مهم، مانند درآمد مبتنی بر اعتبار و بدهی های آتی، فراهم نمی کنند. یک شرکت با ثبت اقلام تعهدی، می تواند آنچه را که در کوتاه مدت دارد و همچنین آن درآمد نقدی که انتظار دارد دریافت کند، را اندازه گیری کند. همچنین به یک شرکت اجازه می دهد دارایی هایی را نشان دهد که ارزش نقدی ندارد، از جمله می توان سرقفلی را نام برد. با استفاده از روش تعهدی، یک حسابدار تنظیماتی برای درآمد حاصل شده اما هنوز ثبت نشده در حساب ها و مخارج متحمل شده اما هنوز ثبت نشده در حساب ها، انجام می دهد. اقلام تعهدی باید از طریق تنظیم ثبت های دفتر روزنامه افزوده شوند، بگونه ای که صورت های مالی این مبالغ را گزارش دهند. در دفترداری ثبت دو طرفه، تهاتر یا جبران یک هزینه معوق، یک حساب بدهی معوق است، که در ترازنامه ظاهر می شود. این تهاتر برای درآمد معوق، یک حساب دارایی معوق است که این نیز در ترازنامه ظاهر می شود. بنابراین، یک مدخل یا ثبت اقلام تعهدی بر ترازنامه و صورت درآمد تاثیر می گذارد. اقلام تعهدی، درآمدها و مخارجی می باشند که در طی یک دوره حسابداری رخ می دهند که برای آنها فاکتور یا پرداختی صورت نمی گیرد. بنابراین، اقلام تعهدی، ارقام پیش بینی شده می باشند، زیرا هنگام دریافت فاکتور، ممکن است در فاکتور اعداد متفاوتی داشته باشد. هنگامی که فاکتور دریافت شد، یک شرکت در ترازنامه، مبلغ را تحت حساب های پرداختنی (بخاطر پولی که به تامین کنندگان و فروشندگان بدهکار است) یا حساب دریافتنی (بخاطر پولی که باید از مشتریان وصول شود)، ثبت می کند.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده و دانشجو می تواند با مطالعه آن، آشنایی کلی به ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی پیدا کرده و موضوع مشابهی را برای اهداف تحقیقاتی خود انتخاب نماید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]