دانلود پروپوزال ارتباط مولفه های سرمایه انسانی و شایسته سالاری با بازده شغلی

شایسته سالاری (Meritocracy) یک فلسفه سیاسی است که بر اساس آن چیزهای خاص مانند جایگاه های اقتصادی و سیاسی باید بر پایه استعداد، تلاش، و دستاوردها در اختیار افراد قرار گیرد (به جای عواملی چون جنسیت، نژاد، سن و میزان ثروت و قدرت مالی یک فرد). پیشرفت در چنین سیستمی نیز بر اساس عملکرد افراد می باشد. اگرچه مفهوم شایسته سالاری و شایستگی محوری، از زمان های خیلی دور وجود داشته، با این حال، این مفهوم برای اولین بار در سال ۱۹۵۸ توسط یک جامعه شناس با نام مایکل یانگ مطرح شد. در ادارات دولتی و سیستم های اداری، شایستگی افراد مربوط به عملکرد و بازدهی، میزان هوش، و آموزش های یک فرد دارد. این موارد معمولا به واسطه یک سری تست ها و آزمون ها مشخص می گردد.

در دنیای شدیدا در حال تغییر امروزه و وجود جو رقابت شدید بین سازمان ها و نیز منابع محدود و ارزشمندی که هر سازمان دارد، شایسته سالاری یکی از ابزارهایی است که هر سازمان باید به منظور نیل به اهداف تعیین شده خود از آن نهایت بهره برداری را بکند. سرمایه انسانی، یکی از ارکان اصلی و پایه ای هر سازمانی محسوب می گردد و مدیران باید با کنار گذاشتن تعصبات، بهترین افراد را در جایگاه های مناسب و مهم سازمانی قرار دهند.

این پروپوزال نیز به بررسی این موضوع پرداخته و برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده است. ساختارهای کلی پروپوزال نویسی در این محصول رعایت شده اند. در قسمت بیان مساله، توصیف کاملی از مساله و معرفی آن ارائه شده و جنبه های مجهول و مبهم مساله بیان شده اند، همچنین متغیرهای مربوطه و هدف کلی تحقیق مشخص شده است. در ادامه نیز متغیرها در قالب یک مدل مفهومی بررسی شده و ابزارهای مورد نیاز برای گردآوری و تحلیل داده ها مشخص شده اند. مطالعه این پروپوزال می تواند الهام بخش موضوعات مشابه در این زمینه برای پژوهشگران علاقه مند باشد. با توجه به اهمیت پروپوزال نویسی در مقطع کارشناسی ارشد، شما دانشجوی گرامی نیز می توانید با مطالعه این اثر، با ساختارهای کلی پروپوزال نویسی آشنا شده و بر اساس آن، پروپوزال مناسبی را برای اهداف دانشگاهی خود آماده نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]