دانلود پروپوزال ارتباط چارچوب های رهبری تحول گرا و تعهد سازمانی با در نظر گرفتن مدیریت دانش

در جهان شدیدا رقابتی امروزی، سازمان ها وادار می شوند به دنبال روش های جدیدی برای بهبود عملکرد خود باشند. بهبود عملکرد شرکت ملزم می کند که چندین مشخصه در یک شرکت وجود داشته باشند. بسیاری از مطالعات قبلی معمولاً بر عوامل مهم موثر بر عملکرد شرکت تاکید کرده اند. بسیار مهم است که درک بهتری از عوامل موثر توسعه موفق عملکرد شرکت داشته باشیم. یافته های قبلی بر نقش کلیدی نوآوری، یادگیری سازمانی و رهبری تحول آفرین در بهبود عملکرد سازمانی، تاکید دارند. اما، مطالعات اندکی اثرات رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی از طریق اثرات میانجیگر متغیرهای استراتژیک مختلف مانند مدیریت دانش، یادگیری سازمانی و نوآوری را بررسی کرده اند.

پیشرفت ها و تحولات اخیر در هر زمینه در سالهای اخیر به زمینه رهبری گسترش یافته است و راه را برای افزایش اهمیت رهبری تحول آفرین (نوعی از رهبری که بر تغییرات تمرکز می کند)، هموار کرده است. اگر رهبران به نیازهای رشد و توسعه فردی پیروانشان توجه کنند، پیروانشان را از نظر فکری ترغیب و تشویق کنند، انتظارات زیاد را مطرح کنند، در کل پذیرش اهداف را حاصل کنند، به عنوان یک الگوی نقش رفتار کنند و یک دیدگاه مشترک برای آینده ایجاد کنند، آنگاه می توان گفت که رفتارهای تحول آفرین از خود نشان داده اند. یک رهبر دارای رفتارهای رهبری تحول آفرین هدفش تبدیل، تشویق و انگیزش دادن پیروانشان هستند تا عملکرد بهتری نسبت به آنچه که انتظار می رود داشته باشند. بنابراین این روش رهبری، رسیدن به موفقیت برای شرکت ها را تسهیل می کند و باعث افزایش تعهد سازمانی کارکنان می شود. تردیدی نیست که کارمندی که با یک رهبر خوب کار می کند، احساس رضایت بیشتری می کند و باعث افزایش تعهد هیجانی و عاطفی نسبت به شرکت می شود. تعهد عاطفی قویتر باعث عملکرد بهتر می شود و موفقیت را برای شرکت نیز بوجود می آورد. زیرا یک کارمند بسیار متعهد از کار خود استقبال کرده و همیشه بهترین تلاش خود را برای فراتر رفتن از انتظارات می کند. هدف این مطالعه، تعیین رابطه بین حس رهبری تحول آفرین است که اهمیت آن برای رسیدن به موفقیت تحت شرایط محیطی پرهیاهوی محیطی امروزه ما و تعهد سازمانی، بسیار زیاد است.

این پروپوزال نیز با تاکید بر این موارد، برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای عمده پروپوزال نویسی از جمله مدل مفهومی، جامعه آماری و ابزارهای پژوهشی در آن رعایت گردیده است. مطالعه این محصول می تواند ابزار مناسبی برای درک و یادگیری این ساختارها بوده و زمینه ساز ایده های جدیدی نیز برای پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند باشد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن قرار داده شده است:

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]