پروپوزال کارشناسی روانشناسی ارزیابی ارتباط شیوه های کاهش استرس و خودکارآمدی با رضایت شغلی کارکنان

پروپوزال کارشناسی روانشناسی ارزیابی ارتباط شیوه های کاهش استرس و خودکارآمدی با رضایت شغلی کارکنان

در علم روانشناسی، استرس به صورت احساس تنش یا فشار تعریف می شود. استرس نوعی درد روانشناختی است. میزان کم استرس می تواند مفید و سودمند نیز باشد. استرس مثبت می تواند باعث بهبود عملکرد شغلی، ورزشی، تحصیلی و زندگی یک فرد شود. همچنین نقش مهمی در انگیزش، سازگاری و واکنش به محیط ایفا می کند. در نقطه مقابل، استرس بیش از حد ممکن است آسیب های روانی و اجتماعی زیادی برای فرد به همراه داشته باشد. استرس می تواند ریسک سکته های مغزی، حملات قلبی، و بیماری های روانی مانند افسردگی در یک فرد را افزایش دهد.

این پروپوزال نیز به بررسی تکنیک های مقابله با استرس شغلی و نقش آن در افزایش رضایت شغلی و بهره وری کارکنان پرداخته است. در مطالعات مدیریتی و روانشناسی ثابت شده که نیروی انسانی قوی یکی از زیرساخت های مهم هر سازمانی تلقی می گردد. کارکنان یک سازمان در هر روز، تقریبا نصف زمان بیداری خود را مشغول کار در سازمان هستند، در نتیجه این شغل بخش مهمی از زندگی آنها را تشکیل می دهد. استرس جزو جدایی ناپذیر زندگی هر انسانی است، با این تفاوت که شدت آن در افراد مختلف، متفاوت است و طبیعتا آسیب های ناشی از استرس نیز در افراد متفاوت می باشد. شیوه های مقابله با استرس و کاهش آن مخصوصا در محیط کاری، یکی از موضوعات قابل توجه محققین و روانشناسان در چند سال اخیر بوده و این امر کاملا اثبات شده که کاهش استرس ارتباط تنگاتنگی با افزایش رضایت شغلی دارد.

این پروپوزال برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده و شما دانشجوی گرامی با مطالعه آن می توانید علاوه بر آشنایی با مفاهیم ارائه شده در آن، با ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز آشنا شده و بر مبنای آن، موضوع مناسب و مشابهی را برای اهداف مطالعاتی خود انتخاب نمایید. ساختارهای استاندارد یک پروپوزال از جمله بررسی متغیرها در قالب یک مدل مفهومی، ارائه جامعه آماری، روش های گردآوری داده ها، ابزار تحلیل داده ها و ارائه جنبه های نوآورانه در این محصول رعایت شده اند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]