دانلود پروپوزال ارزیابی نقش برنامه ریزی منابع سازمانی در بهره وری زنجیره های تامین

این پروپوزال برای پایان نامه ای تحت همین عنوان نگاشته شده و به بررسی تاثیر پیاده سازی موفق سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی بر بازدهی زنجیره های تامین با تمرکز بر شرکت ایران خودرو می پردازد. اصول اساسی در نگارش یک پروپوزال در آن رعایت شده و شامل نوآوری های تحقیق، مدل مفهومی، جامعه آماری، روش گردآوری داده ها و استفاده از ابزارهای پژوهشی می باشد. محقق می تواند با استفاده از این پژوهش آماده، موضوع مشابهی را برای اهداف تحقیقاتی خود انتخاب کرده و آماده نماید. موضوع کلیدی مورد بحث در این تحقیق، برنامه ریزی منابع سازمانی می باشد که در ادامه به تشریح مختصری از هدف و مزایای پیاده سازی آن می پردازیم:

هدف اصلی سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی، یکپارچه سازی حجم گسترده ای از اطلاعات مرتبط با منابع سازمانی در راستای ایجاد هم افزایی با شرکای تجاری در پاسخ به نیازهای مشتریان و بالا بردن عملکرد تجاری و عملیاتی می باشد. سیستم های ERP را می توان بر مبنای یک رویکرد یکپارچه برای فرآیندهای تجاری تعریف کرد. سیستم ERP یک نرم افزار با قابلیت به روز رسانی استاندارد می باشد . یک سیستم اطلاعاتی محسوب می گردد که می تواند برنامه ریزی تولید، تدارکات، فروش، توزیع، حسابداری و خدمات مشتریان را به صورت یکپارچه مدیریت و نظارت نماید. این سیستم می تواند ارتباط اطلاعاتی بین مجموعه ای تامین کنندگان، توزیع کنندگان و مشتریان را بدون محدودیت جغرافیایی برقرار نماید.

اساسی ترین مزیت یک سیستم ERP در این است که یکپارچه سازی فرآیندهای تجاری به واسطه آن می تواند منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه گردد. تیم مدیریت می تواند بر پایه آن، تصمیماتی سریع تر و با خطاهای کمتری را اتخاذ نماید. به واسطه آن، داده ها در سراسر سازمان، ملموس تر می گردند. با استفاده از سیستم های ERP، پیش بینی فروش تسهیل شده و در نتیجه بهینه سازی موجودی امکان پذیر می گردد. سیستم های ERP، داده های تجاری را متمرکز می کنند و این موضوع باعث حذف نیاز به هماهنگ سازی تغییرات بین سیستم های مختلف (از جمله تثبیت مالی، بازاریابی، فروش، منابع انسانی، و برنامه ریزی تولید) می گردد. همچنین دیدی شرکتی و جامع را در اختیار مدیریت قرار می دهد تا تصمیماتی آنی در مقابله با مسائل اتخاذ نمایند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]