دانلود پروپوزال طبقه بندی کارکنان بر اساس تکنیک های تصمیم گیری چندمعیاره فازی

منابع انسانی، دارای بسیار مهمی برای شرکت ها محسوب می گردد و رقابت شرکت ها به رقابت برای جذب استعدادها تبدیل شده است. به همین دلیل، استخدام و گزینش کارکنان، یکی از مهم ترین و اساسی ترین فعالیت های سازمان محسوب می گردد. با این حال، فرآیندی بسیار گران قیمت و زمان بر نیز می باشد. تقاضای شرکت ها نباید به طور یک جانبه در نظر گرفته شود، و باید نیازهای فردی و انتظارات داوطلبین نیز مدنظر قرار گیرد تا از استخدام کارکنان نامناسب جلوگیری گردد. بنابراین انتخاب بهترین روش برای رتبه بندی، بسیار ضروری است.

گزینش و استخدام پرسنل، نقش تعیین کننده ای در کیفیت ورودی هر سازمانی دارد. در هر سازمانی، پرسنل به پایه توانایی، دانش، مهارت و قابلیت های دیگر تعریف می گردند. گزینش پرسنل، فرآیند انتخاب افرادی است که تطابق کامل با شرایط لازم انجام یک کار به بهترین روش را دارند. به منظور انتخاب مناسب ترین پرسنل، ویژگی های فردی زیادی مانند توانایی سازماندهی، خلاقیت، شخصیت و رهبری باید در فرآیند گزینش مدنظر قرار گیرند. بنابراین انتخاب کارکنان را می توان به عنوان یک مساله تصمیم گیری چندمعیاری (MCDM) در نظر گرفت. رویکردهای MCDM برای انتخاب پرسنل، می توانند داده های کمی و کیفی را ترکیب نمایند. گزینش کارکنان، مساله ای بسیار پیچیده است زیرا عدم قطعیت های بیشماری در مورد خروجی هر انتخابی وجود دارد و نیازمند ادغام سیستماتیک معیارهای ارزیابی چندگانه تصمیم گیرندگان متعدد دخیل در فرآیند گزینش می باشد. علاوه بر این، چندین موضوع باید در فرآیند انتخاب پرسنل مدنظر قرار گیرد، شامل: تشخیص اهمیت معیارها، ارزیابی متقاضیان تحت معیارهای چندگانه با استفاده از ارزش ها و نهایتا طبقه بندی و رتبه بندی داوطلبین. در بسیاری از موارد، افراد تمایل دارند تا احساسات خود را با زبانی عاطفی بیان کنند و ممکن است حدس های دقیقی را در پیش بینی های کیفی بزنند. نظریه مجموعه فازی در قالب ابزاری ضروری برای ارائه چارچوب تصمیم گیری مطرح شده که قضاوت های غیردقیق ذاتی در فرآیندهای گزینش را مدنظر قرار می دهد. به دلیل بیان غیردقیق، رویکرد چندمعیاره فازی عمدتا در مسائل تصمیم گیری مورد استفاده قرار می گیرد.

این پروپوزال برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای پروپوزال نویسی در آن رعایت شده اند. مطالعه این پروپوزال می تواند الهام بخش ایده های جدیدی برای محققین باشد. شما دانشجوی گرامی نیز می توانید با مطالعه آن، علاوه بر آشنایی با مفاهیم ذکر شده در آن، با ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز آشنا شده و موضوع مناسبی را برای اهداف مطالعاتی خود انتخاب نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]