دانلود پروپوزال مکانیزم های حاکمیت شرکتی و مفهوم هزینه سرمایه در شرکت های بورس

هزینه سرمایه، بازده لازم برای ارزشمند ساختن یک پروژه بودجه بندی سرمایه، مانند ساختن یک کارخانه جدید، می باشد. هزینه سرمایه، شامل هزینه بدهی و هزینه حق مالکانه است و در داخل شرکت ها برای ارزیابی اینکه آیا یک پروژه سرمایه ای ارزش خرج منابع را دارد یا خیر استفاده می شود و توسط سرمایه گذارانی که از آن استفاده می کنند بکار گرفته می شود تا متوجه شوند آیا یک سرمایه گذاری ارزش ریسک در مقایسه با بازده را دارد یا خیر. هزینه سرمایه به نحوه تامین مالی استفاده شده بستگی دارد (این به هزینه حق مالکانه مربوط می شود اگر آن کسب و کار مطلقاً از طریق دارایی ویژه یا حق مالکانه تامین سرمایه بشود یا به معنای هزینه بدهی است، اگر مطلقاً از طریق بدهی تامین سرمایه می شود). بسیاری از شرکت ها از ترکیبی از بدهی و حق مالکانه، برای تامین سرمایه کسب و کار خود استفاده می کنند، و برای چنین شرکت هایی، هزینه کلی سرمایه از میانگین وزنی همه منابع سرمایه ای استخراج می شود، که عمدتاً به آن، میانگین وزنی هزینه سرمایه ای (WACC) گفته می شود. از آنجایی که هزینه سرمایه ای، یک نرخ مانع کننده است که یک شرکت باید بر آن غلبه کند تا بتواند خلق ارزش کند، این اصطلاح به میزان زیادی در فرآیند بودجه بندی سرمایه استفاده می شود تا مشخص شود آیا شرکت باید یک پروژه را ادامه دهد یا خیر.

هزینه سرمایه به میزان زیادی در اقتصاد و حسابداری استفاده می شود. روش دیگر توضیح هزینه سرمایه ای، هزینه فرصت انجام سرمایه گذاری در یک کسب و کار است. مدیریت معقول شرکت تنها در آن ابتکار عمل ها و پروژه هایی سرمایه گذاری می کند که بازده فراتر از هزینه سرمایه فراهم کند. از دیدگاه یک سرمایه گذار، هزینه سرمایه، بازده پیش بینی شده برای هر کسی است که آن سرمایه را برای یک کسب و کار فراهم می کند. به بیان دیگر، این ارزیابی ریسک دارایی ویژه یک شرکت است. یک سرمایه گذار، برای انجام سرمایه گذاری ممکن است نگاهی به نوسانات (بتای) یک شرکت بیاندازد تا متوجه شود که آیا یک سهم خاص، بسیار پرخطر است یا سرمایه گذاری خوبی است.

این پروپوزال نیز به بررسی مفاهیم هزینه سرمایه و حاکمیت شرکتی پرداخته و برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده است. شما دانشجوی گرامی می توانید با مطالعه این محصول، علاوه بر آشنایی با مفاهیم ذکر شده، با ساختارهای کلی پروپوزال نویسی استاندارد نیز آشنا شده و موضوع مشابهی را برای اهداف دانشگاهی خود انتخاب نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]