مطالعه ای بر ارتباط شاخص های رهبری تحول گرا و مدیریت دانش در سازمان ها (مطالعه موردی: سازمان صندوق بازنشستگی)

امروزه اگر سازمان ها قادر به تطبیق خود با تغییرات محیطی نباشند، مزیت رقابتی خود را از دست خواهند داد. در چنین شرایطی، سازمان ها نیازمند رهبرانی هستند که قادر به بقای سازمان و بهبود عملکرد آن در چنین محیطی باشند. رهبران تحول گرا، سازمان را از زمان حال به آینده هدایت کرده و تغییرات لازم را برای پشتیبانی از اهداف سازمانی ایجاد می کنند. علاوه بر این، مدیریت دانش، عاملی مهم و حیاتی است که به سازمان ها در بقا و نیل به موفقیت در چین محیط رقابتی و در این عصر اطلاعات، کمک می کند. همچنین، با در نظر گرفتن این موضوع که رهبران، نقش نمونه ای برای دیگران را ایفا می کنند، شیوه رهبری آنها مستقیما روی گرایشات سازمان و نحوه برخورد با فرآیندها و مراحل مدیریت دانش، تاثیر خواهد گذاشت. بنابراین، این پژوهش نیز به دنبال یافتن رابطه بین رهبری تحول گرا و مدیریت دانش می باشد.

رهبری، نقش مهمی در بهبود عملکرد سازمانی ایفا می کند. رهبری تحول آفرین نیز یکی از اشکال رهبری است که به اعضای سازمان کمک می کند تا از هدف نهایی خود آگاه شده و در راستای رسیدن به آن، به اهداف جمعی کل سازمان نیز نائل گردند. دانش نیز به عنوان یکی از مهمترین عامل ها که رهبری را تحت تاثیر قرار می دهد، معیار ارزشمندی برای کمک به سازمان در رسیدن به موفقیت می باشد. مطالعات نیز نشان داده اند که عملکرد ضعیف صنایع و شرکت ها در زمینه مدیریت دانش منجر به افزایش ضایعات منابع و تاثیر نامطلوب روی کیفیت و بهره وری کلی شده است. در همین راستا، ثابت شده که مدیریت دانش، فاکتوری سودمند در ایجاد محیطی کارآمد و بهره وری در کسب و کارهای امروزی می باشد و هدف آن نیز ایجاد محیطی است که در آن، افراد بتوانند دانش خود را به شکلی موثر با دیگران، تبادل نمایند و ارتباط موثری بین افراد سازمان به وجود آید.

این پروپوزال نیز با تاکید بر این مفاهیم، برای پایان نامه ای در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده اند. شما دانشجوی گرامی با مطالعه این محصول می توانید آشنایی بیشتری با چارچوب های کلی یک پروپوزال یافته و در کنار آن، ایده های جدیدی نیز برای نوشتن پروپوزال دانشگاهی خود بیابید.

در ادامه نیز می توانید بخشی از این پروپوزال که در محیط ورد (WORD) تایپ شده و قابل ویرایش می باشد را مشاهده نمایید:

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]