مطالعه ای بر ارتباط مدت زمان چرخه عملیاتی و سلامت مالی در شرکت های بورس تهران

این پروپوزال برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده است. ساختارهای کلی پروپوزال نویسی در این محصول رعایت شده و این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای یادگیری ساختارهای استاندارد یک پروپوزال برای دانشجویان باشد. همچنین مطالعه این محصول می تواند زمینه ساز ایده های جدیدی برای محققین علاقه مند به این حوزه تحقیقاتی باشد. یکی از موضوعات ارائه شده در این پژوهش، بحث “سلامت مالی” است که در ادامه به شرح مختصری از آن می پردازیم.

سلامت مالی، اصطلاح استفاده شده برای توصیف وضعیت مالی شخصی یک فرد است. ابعاد بسیاری برای سلامت مالی وجود دارد، شامل میزان پس انداز (یا صرفه جویی)، میزان کنار گذاشتن برای بازنشستگی و میزان صرف درآمدتان برای مخارج ثابت یا غیراختیاری. متخصصان مالی، دستورالعمل های تقریبی برای هر شاخص از سلامت مالی طراحی و مطرح کرده اند، اما وضعیت هر فرد متفاوت است. به این دلیل، ارزشمند است زمانی صرف توسعه طرح مالی تان شود تا اطمینان حاصل شود که شما در مسیر رسیدن به اهدافتان هستید و اینکه خودتان را در ریسک مالی غیرضروری درگیر نمی کنید (اگر موارد غیرمنتظر رخ دهد).

سلامت مالی یک فرد را می توان بوسیله یک سری معیار اندازه گیری نمود. پس اندازهای یک فرد و ارزش خالص کلی، منابع پولی در اختیار فرد برای استفاده کنونی یا آتی می باشند. اینها ممکن است تحت تاثیر بدهی، مانند کارت های اعتباری، اجاره ها و وام های خودرو و دانشجویی قرار گیرند. سلامت مالی، یک رقم ثابت نیست، زیرا برای نه فقط نقدشوندگی و دارایی های فرد تغییر می کند، بلکه براساس نوسان و تورم قیمت های کالاها و خدمات در گذر زمان تغییر می یابد. برای مثال، حقوق یک فرد ممکن است ثابت باقی بماند، در حالی که هزینه های بنزین، غذا، اجاره ها و شهریه دانشگاه افزایش یابد. علیرغم سلامت مالی اولیه، این شخص ممکن است در صورتی که همگام با افزایش هزینه های کالاها نشود، عرصه را از دست داده و دچار تنزل پولی شود. علائم معمول سلامت مالی قوی شامل گردش درآمد پایدار، تغییرات اندک مخارج، نسبت های سودآوری قوی به سرمایه گذاری انجام شده و تراز نقدی رو به رشد و در مسیر تداوم رشد بودن می باشند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]