مطالعه ای بر ارتباط چارچوب های ساختار سرمایه و وجه نقد آزاد و تنوع شرکتی با عملیات مالی شرکت های بورس تهران

ضوابط عملکرد مالی، بخش هایی از ضوابط عملکرد یک شرکت می باشند که اینها برای اندازه گیری عملکرد مالی استفاده می شوند. گروه های ذینفعان مانند دولت، مشتریان و عموم مردم باید وارد صحنه شوند و با بهره گیری از مکانیزم های مختلف، اهداف خود را بر این شرکت ها تحمیل کنند. ادعاهای مرتبط دیگر که شرکت های غیرانتفاعی، با ملاحظه تلاشی که صرف بدست آوردن سود می کنند، به عنوان بهترین ابزار برای افزایش بهره وری اقتصادی و بازده محسوب می شوند، و اینکه، برای آنها لازم نیست تا هر هدف دیگری بجز اهداف صاحبان سرمایه (افزایش ارزش شرکت) مدنظر قرار گیرد. این نشان دهنده اهمیت عملکرد شرکت ها می باشد و برای بدست آوردن حداکثر نتیجه و پیامد از این نظر، عوامل موثر بر عملکرد شرکت باید به دقت مورد مطالعه قرار گیرند. برای نیل به این هدف، هدف مطالعه حاضر، بررسی رابطه بین ساختار سرمایه، جریان نقدی آزاد و عملکرد شرکت ها می باشد.

ساختار سرمایه به معنای ترکیب منابع مالی مختلف در یک شرکت است. در مطالعه ساختار سرمایه شرکت ها، تلاش می شود تا ترکیب منابع مالی مختلف استفاده شده توسط آنها در تامین مالی فعالیت ها و سرمایه گذاری های لازم، توضیح داده شود. می توان گفت که هدف مشخص کردن ساختار سرمایه یک شرکت، مشخص کردن ترکیب منابع مالی یک شرکت برای بیشینه سازی ثروت سهامدارانش است. علت آن است که هزینه های سرمایه ای یک شرکت تابعی از ساختار سرمایه ای اش، انتخاب ساختار سرمایه ای مطلوبش، کاهش هزینه های سرمایه یک شرکت و افزایش ارزش بازاری آن می باشد.

در این پروپوزال نیز به بررسی ارتباط ساختار سرمایه و وجه نقد آزاد (Free Cash Flow) پرداخته شده و این پژوهش برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده است. مطمئنا مطالعه این پروپوزال می تواند ایده های جدید و مشابهی را در ذهن مخاطبین تداعی نماید. همچنین دانشجویان نیز می توانند با مطالعه این محصول، با ساختارهای استاندارد یک پروپوزال آشنا شده و در نگارش پروپوزال دانشگاهی خود به کار گیرند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]