مطالعه ای بر نقش شاخص های مسئولیت اجتماعی شرکت در تمکین مالیاتی (مطالعه موردی: اداره امور مالیاتی تهران)

مالیات پردازی، کلید و راهکار شخصیت و کارکرد دولت، اقتصاد و جامعه است. به مدت یک قرن، مالیات پردازی رشد هنگفتی در مخارج جمعی داشته است. درآمدهای مالیاتی دولت را قادر می سازند تا انواع کالاها و خدمات دولتی را در اختیار عموم مردم قرار دهند. با مالیات، افراد هزینه نظام قانونی را می پردازند. بنابراین، دولت چهارچوبی برای کارکرد یک جامعه و اقتصاد، با پشتیبانی مالیات، فراهم می سازد. تقویت قراردادها، برای نمونه از بازارها حمایت می کند. دولت نوآوری را تقویت می کند، سرمایه گذاری را ترغیب می کند، بهره وری کارگر را تقویت می کند و استفاده کارآمد از منابع نادر و اندک را تحریک می کند. علاوه بر آن، مالیات ها برای پرداخت کالاهای عمومی مانند دفاع، مراقبت سلامت، آموزش و پرورش عمومی، زیرساخت برای حمل و نقل و ارتباطات و امنیت اجتماعی، گردآوری می شوند. از طریق طیف گسترده ای از فعالیت ها، دولت رفاه اجتماعی تلاش دارد تا آزادی و برابری قابل توجهی برای شهروندانش فراهم کند. اغلب خود نظام مالیاتی برای ارتقا و ترویج عمومی استفاده می شود، برای مثال، برای اهداف سیاست درآمد، تا رشد اقتصادی را تحریک کند (برای مثال، با جذب سرمایه گذاران خارجی)، برای افزایش استخدام و برای سیاست زیست محیطی.

تمکین مالیاتی، به معنای انجام پرداخت های مالیات و تولید و ثبت اطلاعات به مقامات مالیاتی به موقع و در فرمت های ملزم شده، می باشد. تکمین مالیاتی، میزان تمکین مالیات پرداز (یا عدم توانایی تکمین) با قوانین مالیاتی کشورش، برای مثال با اعلام درآمد، ثبت یک بازده و پرداخت مالیات بموقع، می باشد.

این پروپوزال نیز به بررسی این موضوع خاص پرداخته و برای مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده است. مالیات یکی از موضوعات پربحث در علوم حسابداری و اقتصاد بوده و ایده های تحقیقاتی جدید زیادی در آن نهفته است. مطالعه این پروپوزال نیز می تواند زمینه ساز ایده های جدیدی در ذهن پژوهشگران و دانشجویان برای کار در این زمینه باشد. همچنین دانشجویان می توانند با مطالعه این پژوهش، با ساختار کلی یک پروپوزال نیز آشنا شده و پروپوزال استانداردی را برای اهداف دانشگاهی خود آماده نمایند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]