مطالعه ای بر نقش مسئولیت اجتماعی شرکت در سازمان ها و تاثیر آن بر هزینه سرمایه: ارزیابی شاخص شفافیت مالی

در این پروپوزال، رابطه بین مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR) و هزینه سرمایه مورد بررسی قرار گرفته است. بطور کلی، نتایج نشان داده اند که شرکت های دارای پاداش های CSR، هزینه سرمایه ای کمتری دارند. با توجه به عوامل ریسک معمول شرکت ها، هردوی نسبت دفتری به بازاری و اهرم، ارتباط مثبتی با هزینه سرمایه دارند. علاوه بر آن، شرکت های خانوادگی که دارای CSR هستند، هزینه سرمایه ای کمتری نسبت به شرکت های غیرخانوادگی با CSR دارند. شرکت های دارای کیفیت سود زیاد که همچنین CSR دارند، هزینه سرمایه به میزان معنادار کمتری نسبت به شرکت های دارای کیفیت درآمد کم با CSR دارند. در آخر، شرکت های دارای CSR و هیئت مدیره مستقل، هزینه سرمایه کمتری نسبت به شرکت های دارای CSR اما بدون هیئت مدیره مستقل دارند.

مسئولیت اجتماعی شرکتی به یک مسئله مهم در سالهای اخیر تبدیل شده است. شرکت ها، علاوه بر نگرانی در مورد عملکرد مالی، همچنین نگران روابط اجتماعی، حاکمیت شرکتی و تاثیر بر محیط زیست هستند. علاوه بر آن، شرکت ها وقت و تلاش بیشتری صرف CSR می کنند که عمدتاً به این دلایل می باشند: (۱) سرمایه گذاران سبز یا پاک، تقاضا برای سهام شرکت هایی که مسئولیت اجتماعی بهتری از خود نشان می دهند، را افزایش می دهند (۲) CSR می تواند عدم تقارن اطلاعات بین مدیران و سرمایه گذاران را کاهش دهد (۳) ذینفعان بر این باور هستند که یک رابطه نزدیک بین CSR و مفهوم پایداری وجود دارد و (۴) شرکت هایی که CSR خود را افشا کرده اند، شفافیت اطلاعاتی بیشتری دارند.

این پروپوزال نیز به بررسی این مفاهیم پرداخته و برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده است. ساختارهای عمده پروپوزال نویسی در این محصول رعایت شده و شما دانشجوی گرامی می توانید با مطالعه آن، علاوه بر آشنایی با این ساختارها، ایده های جدیدی را نیز از آن استخراج کرده و در پروپوزال دانشگاهی خود به کار گیرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]